O helga..

Helg...herlige lørdag med "Julestemning" i Olavshallen for de små, og litt bykos for mor. Snilleste bestemødrene tok med seg begge søtisene på juleforestilling, og etterpå ble det kafekos på konditoriet...Stemning<3

Akkurat nå sover resten av huset, og jeg er oppe og "danderer"...Skal mikse en cappucino i tassimo`n og nikose meg med blad og radio før huset våkner...Jeg bare eeeeelsker å være oppe alene! Høre på knirking, susing i rører og tenne lys...Lyset på denne tiden er så pent, fra natt til dag. La meg gi deg en bit av min morgen..


 

Denne nydelige strikka pungen fikk av en snill og herlig dame. Tusen takk, Solveig Irene, I love it!!!

Dagen i dag byr på husfiks og førjulstreff hos svigerinne & co. Det ligger an til å bli en bra dag...og jammen tror jeg ikke at jeg har tid til en tur i marka..

"Kom og lytt til lyset, når det gryr av dag....."


3 kommentarer

eva

18.des.2011 kl.12:17

Så fine bilda. Nyt dagen å kos dæ :)

Hannemor

18.des.2011 kl.22:29

Ja d e godt å værra opp alein om morran. <3.

siri

18.des.2011 kl.22:34

snart jul Solveig!!! Blir kos !!!

Skriv en ny kommentar

rosahjem

rosahjem

36, Orkdal

"Just another shabby chic girl" Mamma til to jenter, gift og i full jobb som pedagogisk leder i barnehage. Er i overkant interessert i interiør og bruker halve lønna på blader til inspirasjon og glede:) Har stadige prosjekter, men sliter innimellom med å finne nok tid og energi til å fullføre de mange planene... "Music is my best friend"

Kategorier

Arkiv

hits