Helga er over...Nok ei helg er over, og jeg lurer litt på hvor det ble av alle planene mine.... Tenkte å vekke til live litt kreativitet, men ble sittende fast med bok, tv og ingen verdens ting....Jeg savner kveldene med et oversvømt arbeidsbord, lavmælt Tom Waits i bakgrunnen og tanker i fri flyt mens hendene arbeider med sitt. Need more time! Uka som kommer blir travel, på en morsom måte. Ungdommens kulturmønstring nærmer seg, og jeg får ta del i planene og utarbeidelsen, sammen med en energisk gjeng. Skulle gjerne vært tjue igjen... Med drømmer og framtidsplaner, ubegrenset med pågangsmot og uerfaren med motgang. Jaja... Jeg nyter energien og de sprudlende ideene alle ungdommene besitter. Nyter hver dag på jobb, det er energi det også:) Ha en fin energisk uke, peeps!!

4 kommentarer

thegirlsblog

12.01.2014 kl.21:08

Haha, ikke sant? Du har helt rett. Digger bloggen din! Ha en fin kveld videre, og gjerne stikk innom min blogg:)

Marthe Palm

12.01.2014 kl.21:25

digger bloggen din! sjekk ut min, legg gjerne igjenn en komentar!

Elise Finseth

12.01.2014 kl.21:27

så fin blogg :)

martheeeee

12.01.2014 kl.21:59

Du har en kjempe fin blogg. Du har fine innlegg med passe med tekst og fine bilder. Bloggen din er en stor inspirasjon kilde. Stå på videre og lykke til!

slitnehjerter

12.01.2014 kl.22:14

Kul blogg! Stikk innom min om du vil ha noe å tenke på

Skriv en ny kommentar

rosahjem

rosahjem

38, Orkdal

"Put your hand over your heart. Feel that beat? That`s called purpose. You`re here for a reason. Don`t leave without one. Live your life" Blogger om interiør, hobby, turer, mat og hverdag. Har mange drømmer, men tar små steg på veien. Estetikk og kreativ utfoldelse er min kilde til påfyll i en travel hverdag med jobb og små barn. Blir kjempeglad for et lite spor fra deg som leser:)

Kategorier

Arkiv

hits