We should be looking less with our eyes and more with our hearts..

Dagens ordtak kommer innenfra. Å se mer med hjertet enn med øynene...Prøv, og du vil få en helt annen opplevelse av folk rundt deg.
Å bli stemplet av det ytre er urettferdig og overfladisk, men det å være perfekt på utsiden betyr alt i dagens samfunn. Det handler om å få flest mulig "likes". Enkelte går langt over egne grenser av frykt for å ikke være god nok, flink nok, pen nok, tøff nok, sexy nok...Vi liker vel alle å se bra ut, føle oss fine. Men noen ganger kommer de indre verdiene  litt bort . Jeg er ingen moralens vokter eller jantelovtilhenger, men jeg har et budskap..."We should be looking less with our eyes and more with our hearts".

Ha en fin tirsdag!

Ingen kommentarer

eksfruer

04.02.2014 kl.12:16

Bra sagt! Og veldig fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

rosahjem

rosahjem

38, Orkdal

"Put your hand over your heart. Feel that beat? That`s called purpose. You`re here for a reason. Don`t leave without one. Live your life" Blogger om interiør, hobby, turer, mat og hverdag. Har mange drømmer, men tar små steg på veien. Estetikk og kreativ utfoldelse er min kilde til påfyll i en travel hverdag med jobb og små barn. Blir kjempeglad for et lite spor fra deg som leser:)

Kategorier

Arkiv

hits